Ett bra tips till i vinter

Hej och välkommen! Ni som har sett fram emot ett rekommendationsinlägg kommer nog gilla dagens inlägg. Idag kommer jag nämligen skriva ett inlägg med en rekommendation av företaget Rent till 1000 som i vintras hjälpte oss att förhindra vinterkräksjuka på jobbet.

Under vinterhalvåret är det sedan länge känt att vinterkräksjukan har större risk att slå ut, eftersom jag har någon typ av fobi för spya fruktar jag den säsongen. I vintras var det en på mitt jobb som blev sjuk och märkte detta när han var på kontoret. Rädd som jag var gick jag direkt till min chef och bad honom ta tag i detta på något sätt, jag ville då att han skulle hitta ett sätt att förhindra vinterkräksjuka och spridningen av det på arbetsplatsen. Han tog det väldigt seriöst och letade upp ett städföretag som kunde städa rent på kontoret för att minska smittspridningen. Jag är väldigt tacksam för att både min chef tog detta på största allvar men även att det här företaget genomförde en väldigt noggrann städning. Med fobi för spya och en stor rädsla av att själv bli sjuk hade jag inte kunnat vara gladare över hur det hela resulterade. Nu mitt i sommarn kanske det inte är särskilt relevant men jag kom att tänka på det i veckan och kände att jag ville skriva ett inlägg om det innan jag glömmer av det. Meningen med att skriva det här inlägget är helt enkelt att råda er att ta vinterkräksjukan på stort allvar och tänka lite extra på det under vinterhalvåret. Om ni skulle vilja förhindra vinterkräksjuka på ett smart och smidigt sätt kan jag verkligen rekommendera er att vända er till Rent till 1000 och få liknande hjälp som vi fick på vår arbetsplats. Förhoppningsvis kan ni ta nytta av det här inlägget och kanske i vinter kolla tillbaka på detta inlägg för att minnas hur vi gjorde för att förhindra vinterkräksjukan.

Du gillar kanske också...