Hjälp med städning inför kalas

Hej på er alla mina läsare, och välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett nytt inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig helg. Som ni vet älskar jag städning, och har länge letat efter ett städföretag i Uppsala med omnejd, då vi för några veckor sedan hade ett stort kalas och ville ha hjälp med städningen inför detta. Bra Vård SAVO AB heter det företag som vi i slutändan valde att anlita, och detta företag fick jag som tips utav en nära vän till mig, som tidigare fått städhjälp utav dem. Jag är otroligt glad över detta tips, då detta företag verkligen gav oss fantastisk hjälp med städningen. Bra Vård SAVO AB är ett företag som arbetar mycket med kundservice, vilket är någonting som jag verkligen värderar högt hos ett företag som detta. De fick oss att känna oss bekväma och trygga i företaget och arbetade med kvalitet och noggrannhet för att ge oss det bästa möjliga resultatet. När vi kom hem innan kalaset var huset fläckfritt. De städade utifrån våra önskemål, vilket var otroligt skönt.

Vi hade ett fantastiskt kalas för vår dotter som fyllde 7 och slapp tänka på stök och städning. Vi kommer definitivt att anlita Bra Vård SAVO AB igen i framtiden, då vi är så nöjda med den hjälp som vi fick. Jag vet att ni är många som har haft problem med det här med att hitta bra företag inom städning, och därför vill jag verkligen rekommendera er att ta kontakt med just Bra Vård SAVO AB. Nu hoppas jag att ni får en härlig vecka, så hörd vi snart igen. 

Du gillar kanske också...