PO Göteborgs Städ AB

Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra, och att ni har haft en riktigt härlig start på denna vecka. Det här med städservice i Borås med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och då jag såklart vill vara till så stor hjälp som jag bara kan, kommer jag nu skriva ett inlägg om detta och även tipsa er om PO Göteborgs Städ AB, vilket är det företag som jag valde att vända mig till för inte så länge sedan. Jag är så glad över att jag fick PO Göteborgs Städ AB som tips utav en kollega till mig, och att jag nu kan tipsa även er läsare om detta företag. Jag har haft en hel del problem med att hitta bra företag när det kommer till städning, vilket har känts väldigt tråkigt. Jag har nämligen en väldigt stor lägenhet, och då jag jobbar mycket ,har jag inte tid till att städa varje vecka, som jag egentligen hade behövt. Detta hjälper nu då PO Göteborgs Städ AB mig med.

De anställda är otroligt duktiga när det gäller kundservice, vilket är någonting som jag verkligen uppskattar. Tack vare detta kunde jag känna mig trygg och säker i mitt val av företag, vilket kändes väldigt bra. De visade sig vara väldigt erfarna och kunniga inom sin bransch, och städar nu hos mig varje vecka. De lämnar lägenheten helt skinande ren och jag blir lika imponerad varje gång. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Borås, Hisingen, Mölndal, Mölnlycke eller Partille med omnejd att vända er till just PO Göteborgs Städ AB. 

Du gillar kanske också...